Pizza d’AlterVcon i verdures cruixents

1 paquet d’AlterVcon
1 base de pizza
250 g de Formatge Mozzarella
½ carabassó
6 ravenets
6 -10 làmines de bròquil o coliflor
Fulles d’alfàbrega
15-20 pinyons
Pesto genovès (amb nous i tomàquets secs)
Pas a pas:
Pre-escalfem el forn, repartim sobre la base de pizza la mozzarella i la posem a fornejar durant 15 min a 240ºC. Mentrestant tallem els ravenets en fines rodanxes. Laminem el carabassó, tallem l’ALTERVCON a trossos i el fregim amb més o menys oli, depenent de el cruixent que volem que ens quedi. Quan el formatge es quedi una mica torrat la traiem del forn i la cobrim amb les rodanxes de verdures. Per sobre hi escampem els trossos de coliflor, els pinyons i les tires d’ALTERVCON. Enfornem novament la pizza, uns 5 minuts més. Retirem del forn. Tirem un rajolí d’oli per sobre, herbes al gust i ja es pot servir.

Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli.
L'AlterVcon és un producte sense gluten, font de ferro i vitamina B12
Perfecte per a l’elaboració de gustoses receptes vegetarianes.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL | per 100 g |
---|---|
VALOR ENERGÈTIC | 780 kJ / 186 kcal |
GREIXOS | 10.0 g |
DELS QUALS SATURATS | 1.6 g |
HIDRATS DE CARBONI | 5.0 g |
DELS QUALS SUCRES | 1.1 g |
FIBRA ALIMENTÀRIA | 1.7 g |
PROTEÏNES | 18.0 g |
SAL | 1.6 g |
MÉS ALTER RECEPTES