Torrada continental: AlterVcon amb ous remenats
Un dels elements més característics de la cultura britànica és un esmorzar en el que mai falten ni els ous ni el bacó. La versió que AlterVego proposa per aquesta tradicional recepta només necessita AlterVcon, dos ous, una mica de sal, pebre, mantega i unes fulles de ruca.
Pas a pas
Trenqueu dos ous en un recipient i els copegeu, tot afegint una cullerada de llet i una mica de sal i pebre. Escalfeu una paella amb un bocí de mantega i quan estigui calenta aboqueu els ous. Els deixeu coure una mica i quan gairebé es vagin a fer compactar els remeneu fins que es quedin cuits amb una textura humida i suau. Afegiu unes fulles de ruca, de brots verds o de qualsevol altre vegetal i els disposeu sobre la torrada. Culmineu amb unes tires d’AlterVcon prèviament cuinat, amb més o menys oli. Com més oli poseu a la paella més cruixent serà la seva textura.
Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli.
L'AlterVcon és un producte sense gluten, font de ferro i vitamina B12
Perfecte per a l’elaboració de gustoses receptes vegetarianes.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL | per 100 g |
---|---|
VALOR ENERGÈTIC | 780 kJ / 186 kcal |
GREIXOS | 10.0 g |
DELS QUALS SATURATS | 1.6 g |
HIDRATS DE CARBONI | 5.0 g |
DELS QUALS SUCRES | 1.1 g |
FIBRA ALIMENTÀRIA | 1.7 g |
PROTEÏNES | 18.0 g |
SAL | 1.6 g |
MÉS ALTER RECEPTES