Tostada continental AlterBacon

Torrada continental: AlterBacon amb ous remenats

Un dels elements més característics de la cultura britànica és un esmorzar en el que mai falten ni els ous ni el bacó. La versió que AlterVego proposa per aquesta tradicional recepta només necessita AlterBacon, dos ous, una mica de sal, pebre, mantega i unes fulles de ruca.

Pas a pas

Trenqueu dos ous en un recipient i els copegeu, tot afegint una cullerada de llet I una mica de sal i pebre. Escalfeu una paella amb un bocí de mantega I quan estigui calenta aboqueu els ous. Els deixeu coure una mica I quan gairebé es vagin a fer compactar els remeneu fins que es quedin cuits amb una textura humida I suau. Afegiu unes fulles de ruca, de brots verds o de qualsevol altre vegetal i els disposeu sobre la torrada. Culmineu amb unes tires d’AlterBacon prèviament cuinat, amb més o menys oli. Com més oli poseu a la paella més cruixent serà la seva textura.

FET AMB EL PRODUCTE:
Bacon vegetariano AlterBacon

Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli d’oliva.

Perfecte per a l’elaboració de gustoses receptes vegetarianes.

INFORMACIÓ NUTRICIONALPER 100 G
VALOR ENERGÈTIC846 KJ / 202 KCAL
GREIXOS10.8 G
DELS QUALS SATURATS1.8 G
HIDRATS DE CARBONI4.4 G
DELS QUALS SUCRES0.9 G
FIBRA ALIMENTÀRIA2.2 G
PROTEÏNES20.8 G
SAL1.55 G

MÉS ALTERRECEPTES

Pizza AlterBacon
Pizza d’AlterBacon i verdures cruixents
Veure Recepta
Tagliatelle carbonara AlterBacon
Tagliatelle carbonara amb AlterBacon i pebre
Veure Recepta
Tostada continental AlterBacon
Torrada continental: AlterBacon amb ous remenats
Veure Recepta