Tagliatelle carbonara amb AlterVcon
Per a 2 racions
200 g de tagliatelle, AlterVcon, 1 gra d’all, 60 g de formatge Pecorino , 2 ous, oli d’oliva, sal i pebre mòlt
Pas a pas:
- Escalfem 2 litres d’aigua a l’olla i quan bulli afegim la pasta i una mica de sal. La courem entre 8 i 10 minuts.
- Aprofitem el temps de cocció de la pasta per elaborar la salsa: tallem a tires l’AlterVcon i pelem el gra d’all. Posem a escalfar una paella amb una mica d’oli d’oliva i l’all. Quan estigui enrossit afegim les tires d’ AlterVcon i les fregim fins que estiguin ben cruixents.
- Posem en un bol una miqueta de l’aigua del bullit de la pasta, un parell de rovells d’ou, el formatge Pecorino ratllat, i una mica de sal i pebre. Remenem per barrejar tots els ingredients. Hi ha qui hi posa crema de llet, però la recepta original no en porta, la salsa es fa per l’emulsió de l’ou i el formatge amb l’albúmina de la pasta.
- Quan la pasta estigui cuita, l’escorrem i la tirem al bol amb l’ou i el formatge i afegim el contingut de la paella, ben cruixent, barrejant tot una mica i acabant-ho amb una mica més de Pecorino.
FET AMB EL PRODUCTE:
Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli.
L'AlterVcon és un producte sense gluten, font de ferro i vitamina B12
Perfecte per a l’elaboració de gustoses receptes vegetarianes.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL | per 100 g |
---|---|
VALOR ENERGÈTIC | 780 kJ / 186 kcal |
GREIXOS | 10.0 g |
DELS QUALS SATURATS | 1.6 g |
HIDRATS DE CARBONI | 5.0 g |
DELS QUALS SUCRES | 1.1 g |
FIBRA ALIMENTÀRIA | 1.7 g |
PROTEÏNES | 18.0 g |
SAL | 1.6 g |
MÉS ALTER RECEPTES