Tagliatelle carbonara AlterBacon

Tagliatelle carbonara amb AlterBacon i pebre

Per a 2 racions: 200 g de tagliatelle, Alterbacon, 1 gra d’all, 60 g de formatge Pecorino , 2 ous, oli d’oliva, sal i pebre mòlt

Pas a pas:

  • Escalfem 2 litres d’aigua a l’olla i quan bulli afegim la pasta i una mica de sal. La courem entre 8 i 10 minuts.
  • Aprofitem el temps de cocció de la pasta per elaborar la salsa: tallem a tires l’AlterBacon i pelem el gra d’all. Posem a escalfar una paella amb una mica d’oli d’oliva i l’all. Quan estigui enrossit afegim les tires d’ AlterBacon i les fregim fins que estiguin ben cruixents.
  • Posem en un bol una miqueta de l’aigua del bullit de la pasta, un parell de rovells d’ou, el formatge Pecorino ratllat, i una mica de sal i pebre. Remenem per barrejar tots els ingredients. Hi ha qui hi posa crema de llet, però la recepta original no en porta, la salsa es fa per l’emulsió de l’ou i el formatge amb l’albúmina de la pasta.
  • Quan la pasta estigui cuita, l’escorrem i la tirem al bol amb l’ou i el formatge i afegim el contingut de la paella, ben cruixent, barrejant tot una mica i acabant-ho amb una mica més de Pecorino.
FET AMB EL PRODUCTE:
Bacon vegetariano AlterBacon

Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli d’oliva.

Perfecte per a l’elaboració de gustoses receptes vegetarianes.

INFORMACIÓ NUTRICIONALPER 100 G
VALOR ENERGÈTIC846 KJ / 202 KCAL
GREIXOS10.8 G
DELS QUALS SATURATS1.8 G
HIDRATS DE CARBONI4.4 G
DELS QUALS SUCRES0.9 G
FIBRA ALIMENTÀRIA2.2 G
PROTEÏNES20.8 G
SAL1.55 G

MÉS ALTERRECEPTES

Pizza AlterBacon
Pizza d’AlterBacon i verdures cruixents
Veure Recepta
Tagliatelle carbonara AlterBacon
Tagliatelle carbonara amb AlterBacon i pebre
Veure Recepta
Tostada continental AlterBacon
Torrada continental: AlterBacon amb ous remenats
Veure Recepta