Quiche d’AlterVcon
(4 persones)
1 lot d’AlterVcon
1 pasta trencada rodona
4 ous + 1 rovell
20 cL de crema de llet
50 g 4 formatges o gruyère ratllat
Sal
Pebre negre acabat de moldre
Pas a pas:
1. Escalfa el forn a 220 °C, si és possible en funció d’aire forçat. Barreja en un bol el formatge, els ous i la crema de llet, salpebra-ho i bat-ho.
2. Talla l’AlterVcon en trossos d’1 cm d’ample aproximadament i afegeix-los a la crema.
3. Unta el motlle amb un trosset de mantega o una mica d’oli de gira-sol. Cobreix-lo amb la pasta, punxa-la amb una forquilla, cobreix-la amb el paper de forn que embala la pasta, cobreix el paper amb perles ceràmiques de cocció o cigrons crus o arròs perquè la pasta no es deformi quan la precous.
4. Precou la pasta 10 minuts a la part mitjana del forn. Treu el motlle del forn. Espera un parell de minuts abans de retirar el paper amb les perles de cocció i cobreix la pasta amb la crema.
5. Cou-ho 30-40 minuts a la part mitjana del forn.
• Serveix-ho amb una amanida verda condimentada amb sal, pebre i oli d’oliva verge extra.
• Pots fer aquest pastís típicament francès amb formatge vegà i amb crema vegetal de civada, d’arròs o de coco i reemplaçar els ous per mix d’ou vegà en pols.
• A França se sol servir directament al motlle, perquè tradicionalment fan servir un motlle de porcellana per fer aquesta recepta.
• Pots variar les guarnicions. Hi pots posar xampinyons filetejats i saltats amb una mica de cebeta. Pots reemplaçar el gruyère per un altre formatge. Ho pots fer amb espinacs ben escorreguts, cuits i premsats.
• La pasta també pot ser de milfulls, i fins i tot es pot fer sense pasta.
Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli.
L'AlterVcon és un producte sense gluten, font de ferro i vitamina B12
Perfecte per a l’elaboració de gustoses receptes vegetarianes.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL | per 100 g |
---|---|
VALOR ENERGÈTIC | 780 kJ / 186 kcal |
GREIXOS | 10.0 g |
DELS QUALS SATURATS | 1.6 g |
HIDRATS DE CARBONI | 5.0 g |
DELS QUALS SUCRES | 1.1 g |
FIBRA ALIMENTÀRIA | 1.7 g |
PROTEÏNES | 18.0 g |
SAL | 1.6 g |
MÉS ALTER RECEPTES