Pizza AlterBacon

Pizza d’AlterBacon i verdures cruixents

1 base de pizza, 250 g de Formatge Mozzarella, ½ carabassó, 6 ravenets, 6 -10 làmines de bròquil o coliflor, unes fulles d’alfàbrega,15-20 pinyons, pesto genovès (amb nous I tomàquets secs)

Pas a pas:

Pre-escalfem el forn, repartim sobre la base de pizza la mozzarella i la posem a fornejar durant 15 min a 240ºC. Mentrestant tallem els ravenets en fines rodanxes. Laminem el carabassó, tallem l’ALTERBACON a trossos i el fregim amb més o menys oli, depenent de el cruixent que volem que ens quedi. Quan el formatge es quedi una mica torrat la traiem del forn i la cobrim amb les rodanxes de verdures. Per sobre hi escampem els trossos de coliflor, els pinyons i les tires d’ALTERBACON. Enfornem novament la pizza, uns 5 minuts més. Retirem del forn. Tirem un rajolí d’oli per sobre, herbes al gust i ja es pot servir.

FET AMB EL PRODUCTE:
Bacon vegetariano AlterBacon

Bacó vegetarià, fumat amb fusta de faig, amb la textura i el sabor del bacó d’origen animal, però amb un perfil nutricional molt més saludable. Elaborat a base de soja, cereals, ou i oli d’oliva.

Perfecte per a l’elaboració de gustoses receptes vegetarianes.

INFORMACIÓ NUTRICIONALPER 100 G
VALOR ENERGÈTIC846 KJ / 202 KCAL
GREIXOS10.8 G
DELS QUALS SATURATS1.8 G
HIDRATS DE CARBONI4.4 G
DELS QUALS SUCRES0.9 G
FIBRA ALIMENTÀRIA2.2 G
PROTEÏNES20.8 G
SAL1.55 G

MÉS ALTERRECEPTES

Pizza AlterBacon
Pizza d’AlterBacon i verdures cruixents
Veure Recepta
Tagliatelle carbonara AlterBacon
Tagliatelle carbonara amb AlterBacon i pebre
Veure Recepta
Tostada continental AlterBacon
Torrada continental: AlterBacon amb ous remenats
Veure Recepta