AlterVizo con lentejas

Llenties amb xoriç vegà AlterVizo

4 persones

1 paquet d‘AlterVizo
3 cullerades d’oli d’oliva
1 ceba
2 porros
3 pastanagues
2 patates mitjanes
400 g llenties pardines o caviar cuites al natural (en conserva)
1 fulla de llorer
4 branquetes de julivert
Sal

Pas a pas:

1. Pela totes les verdures, renta-les, pica la ceba i fregeix-la 10 minuts a foc mitjà-baix en una olla amb l’oli calent i un polsim de sal.

2. Talla els porros i les pastanagues en rodanxes amples, esqueixa les patates en trossos mitjans, renta les fulles de julivert, eixuga-les i pica-les, i reserva-ho.

3. Afegeix totes les verdures i el llorer a l’olla, salta-ho tot plegat 5 minuts, cobreix-ho amb aigua fins a superar el nivell de les verdures dos dits, abaixa el foc, rectifica el punt de sal, cobreix-ho i deixa-ho coure 25-30 minuts depenent del gruix de les verdures.

4. Afegeix les llenties a l’olla i barreja-ho tot. Si t’agraden caldoses afegeix-hi una mica més d’aigua o brou. Separa tres o quatre trossos de patata i tres o quatre més de pastanaga, esclafa’ls amb una forquilla i afegeix-los a l’olla per donar cos al guisat, i talla en rodanxes l’AlterVizo.

5. Apuja el foc. Quan arrenqui el bull afegeix-hi l’AlterVizo, cou-ho 2 minuts, escampa-hi el julivert per sobre i serveix-ho.

• Esqueixar les patates és un truc antic que es fa servir perquè les patates treguin el midó i així l’estofat tingui més cos.

• Consisteix a fer un petit tall a la patata i, sense retirar el ganivet, fer alçaprem fins que la patata s’esqueixi i se’n separi un tros.

• Els trossos queden irregulars. En aquest cas t’aconsellem que siguin de la mida d’un mos per reduir el temps de cocció.

FET AMB EL PRODUCTE:

Xoriç 100% vegà, amb tot el sabor i la textura del xoriç d’origen animal, però amb un perfil nutricional més saludable. Fet amb pebre vermell de la Vera que l’hi proporciona un sabor únic i autèntic.

És font de proteïnes, ferro i vitamina B12.

L’AlterVizo ofereix múltiples formes de degustació, descobreix-les a continuació.

INFORMACIÓ NUTRICIONALper 100 g
VALOR ENERGÈTIC1300 kJ / 311 kcal
GREIXOS18.0 g
DELS QUALS SATURATS2.5 g
HIDRATS DE CARBONI19.0 g
DELS QUALS SUCRES3.5 g
FIBRA ALIMENTÀRIA6.0 g
PROTEÏNES14.0 g
SAL1.7 g

MÉS ALTER RECEPTES

Pizza AlterBacon
Pizza d’AlterVcon i verdures cruixents
Veure Recepta
Tagliatelle carbonara AlterVcon
Tagliatelle carbonara amb AlterVcon
Veure Recepta
Tostada continental AlterBacon
Torrada continental: AlterVcon amb ous remenats
Veure Recepta