Biquini d’AlterSandwich i cheddar amb curri
(4 unitats)
2 packs d’AlterSandwich
Mantega a temperatura ambient
8 llesques de pa de motlle
8 rodanxes de formatge cheddar
Unes fulles d’alfàbrega (opcional) o 1 cullerada de curri suau
Pas a Pas:
1. Renta i eixuga les fulles d’alfàbrega, barreja en un bol un parell de cullerades rases de mantega amb un polsim de curri i reserva-ho.
2. Escalfa una paella antiadherent o una planxa a foc suau.
3. Unta amb mantega una banda de cada llesca de pa i l’altra amb la mantega amb curri.
4. Obre els lots d’AlterSandwich, apila’n les rodanxes, talla-les per la meitat a l’ample, reparteix-les sobre la banda del pa amb mantega amb curri i sobre aquesta banda continua amb el formatge, dues rodanxes per cada sandvitx i unes fulles d’alfàbrega.
5. Per acabar, cobreix-los amb l’altra llesca de pa, fon una culleradeta de mantega a la paella, apuja lleugerament el foc i enrosseix totes dues bandes de cada sandvitx.
• Per completar-ho, pots acompanyar el sandvitx amb una amanida o amb xips de verdures.
• Pots preparar la mantega amb curri amb antelació perquè agafi més gust. Pots variar-ne el gust aromatitzant-la amb altres espècies, amb herbes fresques o donant-hi un toc provençal amb herbes provençals seques. També pots afegir al sandvitx unes rodanxes fines de tomàquet i canviar el cheddar per un formatge fresc de cabra.
Delicioses llesques de base vegetal, a l’estil del gall dindi, elaborats a base de soja, oli i ou.
Una alternativa perfecta per preparar gustosos i saludables AlterSandvitxos vegetarians.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL | per 100 g |
---|---|
VALOR ENERGÈTIC | 653 KJ / 156 kcal |
GREIXOS | 8.7 g |
DELS QUALS SATURATS | 1.2 g |
HIDRATS DE CARBONI | 5.8 g |
DELS QUALS SUCRES | 0.9 g |
FIBRA ALIMENTÀRIA | 0 g |
PROTEÏNES | 16 g |
SAL | 1.8 g |
MÉS ALTER RECEPTES