AlterVizo amb “pico de gallo”
(4 persones)
2 lots d’AlterVizo
250 g de cirerols
1 pebrot verd italià petit
Mitja ceba
2 llimes
4 branquetes de coriandre
Sal
Pebre negre acabat de moldre
Bitxo (opcional)
2 panotxes de blat de moro cuit
Brots d’amanides variats
Oli d’oliva
Pas a pas:
1. Renta i talla els cirerols. Renta el pebrot, treu-ne les llavors i talla’l en dauets. Pela i pica la ceba i el bitxo sense les llavors.
2. Barreja les hortalisses, sala-les, esprem les llimes i ruixa la salsa amb el suc.
3. Renta i eixuga les fulles de coriandre i pica-les. Reserva-les. Unta i escalfa una planxa, renta els brots, escorre’ls i condimenta’ls amb sal i oli.
4. Talla les panotxes en rodanxes (opcional), unta-les amb oli d’oliva, sala-les i passa-les uns minuts per la planxa.
5. Enrosseix l’AlterVizo 1 minut a banda i banda a foc viu.
6. Serveix-ho amb el pico de gallo amb el coriandre escampat per sobre, l’amanida verda i les panotxes.
• El pico de gallo és una salsa mexicana, que té moltes variants. Afegeix-hi les teves hortalisses preferides ben picadetes, com ara ravenets, api, etc.
• Moltes receptes demanen ceba vermella. Et podem aconsellar que a l’estiu ho facis amb ceba tendra fresca o cebetes xineses fresques en rodanxes ben fines.
• Si no tens bitxo, fes servir una mica de salsa picant per donar intensitat a la salsa. Ara, si no t’agrada el picant o no el suportes, no passa res: la recepta continua sent refrescant i deliciosa sense picant.
Xoriç 100% vegà, amb tot el sabor i la textura del xoriç d’origen animal, però amb un perfil nutricional més saludable. Fet amb pebre vermell de la Vera que l’hi proporciona un sabor únic i autèntic.
És font de proteïnes, ferro i vitamina B12.
L’AlterVizo ofereix múltiples formes de degustació, descobreix-les a continuació.
INFORMACIÓ NUTRICIONAL | per 100 g |
---|---|
VALOR ENERGÈTIC | 1300 kJ / 311 kcal |
GREIXOS | 18.0 g |
DELS QUALS SATURATS | 2.5 g |
HIDRATS DE CARBONI | 19.0 g |
DELS QUALS SUCRES | 3.5 g |
FIBRA ALIMENTÀRIA | 6.0 g |
PROTEÏNES | 14.0 g |
SAL | 1.7 g |
MÉS ALTER RECEPTES