AlterVizo con pico de gallo

AlterVizo amb “pico de gallo”

(4 persones)

2 lots d’AlterVizo
250 g de cirerols
1 pebrot verd italià petit
Mitja ceba
2 llimes
4 branquetes de coriandre
Sal
Pebre negre acabat de moldre
Bitxo (opcional)
2 panotxes de blat de moro cuit
Brots d’amanides variats
Oli d’oliva

Pas a pas:

1. Renta i talla els cirerols. Renta el pebrot, treu-ne les llavors i talla’l en dauets. Pela i pica la ceba i el bitxo sense les llavors.

2. Barreja les hortalisses, sala-les, esprem les llimes i ruixa la salsa amb el suc.

3. Renta i eixuga les fulles de coriandre i pica-les. Reserva-les. Unta i escalfa una planxa, renta els brots, escorre’ls i condimenta’ls amb sal i oli.

4. Talla les panotxes en rodanxes (opcional), unta-les amb oli d’oliva, sala-les i passa-les uns minuts per la planxa.

5. Enrosseix l’AlterVizo 1 minut a banda i banda a foc viu.

6. Serveix-ho amb el pico de gallo amb el coriandre escampat per sobre, l’amanida verda i les panotxes.

• El pico de gallo és una salsa mexicana, que té moltes variants. Afegeix-hi les teves hortalisses preferides ben picadetes, com ara ravenets, api, etc.

• Moltes receptes demanen ceba vermella. Et podem aconsellar que a l’estiu ho facis amb ceba tendra fresca o cebetes xineses fresques en rodanxes ben fines.

• Si no tens bitxo, fes servir una mica de salsa picant per donar intensitat a la salsa. Ara, si no t’agrada el picant o no el suportes, no passa res: la recepta continua sent refrescant i deliciosa sense picant.

FET AMB EL PRODUCTE:

Xoriç 100% vegà, amb tot el sabor i la textura del xoriç d’origen animal, però amb un perfil nutricional més saludable. Fet amb pebre vermell de la Vera que l’hi proporciona un sabor únic i autèntic.

És font de proteïnes, ferro i vitamina B12.

L’AlterVizo ofereix múltiples formes de degustació, descobreix-les a continuació.

INFORMACIÓ NUTRICIONALper 100 g
VALOR ENERGÈTIC1300 kJ / 311 kcal
GREIXOS18.0 g
DELS QUALS SATURATS2.5 g
HIDRATS DE CARBONI19.0 g
DELS QUALS SUCRES3.5 g
FIBRA ALIMENTÀRIA6.0 g
PROTEÏNES14.0 g
SAL1.7 g

MÉS ALTER RECEPTES

Pizza AlterBacon
Pizza d’AlterVcon i verdures cruixents
Veure Recepta
Tagliatelle carbonara AlterVcon
Tagliatelle carbonara amb AlterVcon
Veure Recepta
Tostada continental AlterBacon
Torrada continental: AlterVcon amb ous remenats
Veure Recepta