AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de  11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • Raó social: JOAQUIM ALBERTI, SA
  • NIF: A17018052
  • Adreça: C/ Església, 9 – 17457 – Campllong – GIRONA
  • Telèfon: 972463146
  • Email: legal@laselva.es

Registro Mercantil de Girona. Tomo 155, Folio 29, Fulla Gi-2783

FINALITAT DEL LLOC WEB.

La finalitat del present lloc web és la de promocionar i donar a conèixer els productes oferts per JOAQUIM ALBERTI, SA, així com establir vies de contacte per a obtenir informació addicional sobre qualsevol dels seus productes.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: https://altervego.es/

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb JOAQUIM ALBERTI, SA o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de JOAQUIM ALBERTI, SA i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de JOAQUIM ALBERTI, SA.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

JOAQUIM ALBERTI, SA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

JOAQUIM ALBERTI, SA no assumeix responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de  JOAQUIM ALBERTI, SA. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de JOAQUIM ALBERTI, SA té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.